duinen

Vakantie appartement met zwembad
in Spanje aan de Costa Blanca

LIGGING TORREVIEJA

spaansevlag

TORREVIEJA : zonnigste badstad van Spanje 

TORREVIEJA (panoramazicht) luchthavensis gelegen aan de Costa Blanca aan een mooi zandstrand, ongeveer 45 km ten zuiden van Alicante en 35 km ten noorden van Murcia. 
Het is een bekoorlijk badstadje met een prachtige wandelpromenade (10 km lang), gezellige terrasjes en heerlijke restaurantjes.
Er is eveneens een gezellige jacht- en vissershaven, waar men dagelijks toeristische en culturele marktstandjes treft en waar men zich eventueel ook kan uitleven op de attracties van de altijd bruisende kermis.

Torrevieja is ook bekend om zijn zoutmeren, waarin men op sommige plaatsen kan baden. Dit water zou helend werken voor mensen met huidproblemen.

ROTSIGE BAAITJES TORREVIEJA

 

Vissers of natuurliefhebbers kunnen hun hartje dan weer ophalen langsheen de rotsachtige zeebaaitjes...

Wie van waterpret houdt kan terecht in een leuk AQUAPARK met allerlei waterattracties.
Aan de andere kant van de stad ligt een mooi park met grote speeltuin voor de allerkleinsten. 

Sportievelingen kunnen aan hun trekken komen in een hippermodern sportcomplex of in een grappig bowlingcomplex.
Torrevieja telt bovendien verschillende golferreinen !

In de drukkere winkelstraten, kan men heerlijk flaneren langsheen boetiekjes, of een kijkje nemen in het overdekt shoppingcentrum “Las Habaneras”. (type shoppingcenter Wijnegem)
In het centrum van Torrevieja is het elke vrijdag markt. Het is een immens grote markt, waar men zowat alles aan voordelige prijzen kan bekomen. (naast voedingswaren ook leder, textiel, tapijten, schoenen, kleding, enz)

Hou je van het jeugdige nachtleven? De grote bruisende discotheek “PACHA” ligt rechtover het aquapark, achter het sportcomplex. (te bereiken via de brug achter de Carrefour)

Een auto kan men al huren vanaf +/- 150 euro/week, al naargelang het seizoen. 

terug naar index

 

top